Продукти
  Функционални храни Биомилк
  Пробиотик Биомилк
  Синбиотик Лактера
  Синбиотици Меджик Пауър
  Органична козметика
  Синбиотик Laktera+
  Пробиотици от козе мляко
  Пробиотична Закваска
  Пробиотични глицеринови сапуни
  Бижута за магнитотерапия

Здравна информация
  Информация за пробиотиците
  Уникални качества
  Функционални храни
  Клинични проучвания
  Експериментални проучвания
  Билкови екстракти и масла комбинирани с пробиотици
  Пробиотици и козметика
  Магнитотерапия

Независими консултанти
  Регистрация на консултант
  Принципи на работа
  Директни продажби
  Често задавани въпроси

Информация за нас
  За нас
  За контакти
  Доставка на пробиотици
  Офиси и представителства
  Пробиотици - видео
  Права за ползване

Какво да очаквате от нас?Това което можете да очаквате от нас Дафлорн МЛМ ООД като фирма организираща целият процес на доставяне на продуктите до Вас - нашите дистрибутори е:

  • Предлагане на уникални продукти не само за България, но и за целият свят. Нашите продукти са патентовани и регистрирани в междунардното патентно ведомство в Швейцария, като по този начин ние ви гарантираме че вие ще разпространявате пробиотични продукти които са наистина единствени в света.
  • Качествени и пресни продукти на конкурентни цени. Това че нашите продукти се произвеждат в България е един огромен плюс за вас като консултанти, не само защото по този начин ние стимулираме българската икономика и създаваме нови работни места в България, но и защото вие можете да разчитате че до вас ще достигат винаги възможно най-качествените и прясно произведени продукти. За сравнение вносните продукти често се транспортират със седмици или месеци, като престояват в складове и митници, където често температурните условия не отговарят на изискванията за тези продукти.
  • Навременно изплащане на вашите бонуси. Ние се стараем непрекъснато да осигирум максимално бързо изплащане на вашите търговски отстъпки в желаната от вас банка, като това ви дава допълнителната свобода да използвате предпочитана от вас банкова институция.
  • Бързо и приятелско обслужване. Нашите служители винаги са на ваше разположение за вашите въпроси и желания, като ние ще се постараем да ви обслужим максимално бързо и с приятелски подход.
  • Подкрепяща реклама. Ние непрекъснато се стараем да популяризираме продуктите които вие предлагате на вашите клиенти чрез участия в популярни телевизионни предавания, статии във вестници и списания, както и популяризация в интернет. Това е изключително важно за вас, защото по този начин вашите потенциални клиенти ще се чувстват по-уверени в предлаганите от вас продукти, както и това допринася за намирането на нови клиенти, които са разбрали за продуктите от медиите.