• Пробиотици ProLact - космическите храни | София: 088 5205153 | Пловдив: 032/621902

Новини

  • 07.04.2021

Видео: Какво представлява бърн аут-а? Каква е връзката между телесното и психичното ни здраве? Как пробиотиците могат да повлияят на нашето психично здраве.

Какво представлява бърн аут-а? Каква е връзката между телесното и психичното ни здраве? Как пробиотиците могат да повлияят на нашето психично здраве. Отговорите на тези въпроси ни дава Даниел Чутров - Психолог, който е и обучаващ се психотерапевт в школата по Естествена психотерапия. Интересът му по темата се запалва чрез покера. Като дългогодишен покер играч, той изследва човешката психика и развива аналитичните си способности. В момента, успешно прилага наученото от житейския и академичния си опит, в своята практика. ProLact произвеждат пробиотик, обогатен с етерично масло от лавандула и наситен с всички 21 есенциални аминокиселини – ProLact Antistress+. Маслото от лавандула е с доказани свойства при лечение на депресивни и тревожни състояние. Освен това, подобрява качеството на съня.

Мозъкът и червата ни са дори физически свързани, чрез най-дългия нерв в нашето тяло. Нарушената бактериална микрофлора оказва съществено влияние и върху психичното ни здраве, защото почти 95% от серотонина се произвежда и съхранява в червата. Ежедневният прием на пробиотични храни ProLact Biostim заселва в червата ни милиарди лактобацили, които изместват патогенните бактерии, и така възвръща баланса в нашия чревен микробиом.

Повече информация във видеото

© ПроЛакт Трейд ЕООД 2004-2024. Всички права запазени!
Официален разпространител за България на пробиотици ProLact