• Пробиотици ProLact - космическите храни | София: 088 5205153 | Пловдив: 032/621902

Новини

ProLact спечели престижната награда на GHP Life Sciencies, UK за изследване и развитие в сферата на пробиотиците
  • 30.06.2023

ProLact спечели престижната награда на GHP Life Sciencies, UK за изследване и развитие в сферата на пробиотиците

ProLact спечели престижните награди International Life Sciences Awards 2023 в категория "Най-добра компания за изследване и развитие на пробиотиците"!

С голямо вълнение споделяме, че ProLact бе удостоена на престижните награди gghp International Life Sciences Awards 2023, в категорията "Изследване и развитие на пробиотиците". Това признание е в резултат на нашите усилия и постоянния ни стремеж към иновации и създаване на висококачествени пробиотични хранителни добавки.

Една от ключовите причини за това ProLact да бъде избрана сред стотиците други компании е уникалната микроенкапсулацията на пробиотични бактерии. Тази технология ни позволява да гарантираме не само продължителната на преживяемост на пробиотиците на стайна температура, но и тяхната устойчивост при преминаване през киселинното pH на стомаха. Микроенкапсулацията е биотехнологичен процес, с който се създава защитен слой от протеини и мукополизахариди около пробиотичните бактериите. Всички продукти ProLact са последно поколение пробиотици, със създадена уникална микроенкапсулация на бактериите в тях.

Тази награда е допълнително признание за нашия ангажимент към производство на висококачествени пробиотични продукти и постоянния ни стремеж към научни изследвания и иновации. Горди сме, че сме признати за една от водещите компании в сферата и че продуктите ни допринасят за подобряване здравето и благополучието на хората.

Този успех не би бил възможен без подкрепата на нашите клиенти и отдадеността нашия талантлив екип. Искаме да изразим искрена благодарност към всички, които вярват в нас и ни подкрепят в мисията за създаване на най-добрите пробиотици.

Продължаваме да се стремим към по-напреднал и по-иновативен подход в нашите изследвания и разработки. Очаквайте още вълнуващи новини и пробиотични продукти от ProLact.

Благодарим ви за вашата подкрепа и вяра в нас!

© ПроЛакт Трейд ЕООД 2004-2024. Всички права запазени!
Официален разпространител за България на пробиотици ProLact