• Пробиотици ProLact - космическите храни | София: 088 5205153 | Пловдив: 032/621902

Новини

  • 06.04.2021

Видео: Healthy Bar - Как пробиотиците ПроЛакт могат да помогнат в борбата с COVID-19?

Още в началото на епидемията от коронавирус се заговори за благотворното действие на пробиотичните бактерии върху здравето ни. Отдавна е доказано, че те могат не само да балансират чревната ни флора, а и да помогнат в борбата с още редица други заболявания.

Колониализирането на червата ни с полезни бактерии засилва естествените защитни сили на организма и му помага значително по-бързо да се пребори с вирусни и бактериални инфекции. Освен това, пробиотиците са чудесно превантивно средство срещу разболяване – ако имунната ни система е силна, шансът да се разболеем значително намалява, а и дори да се заразим, прекарваме заболяването много по-кратко и без усложнения.

ProLact Rose+ е пробиотик в капсули. Създаден е от козе мляко и съдържа повече от 1.2 млрд. живи Лактобацилус Булгарикус и Стрептококос Термофилус само в две капсули, колкото е и дневната доза. Освен това, той е обогатен с роза Дамасцена. Той е изключително ефикасно средство в борбата с коронавирусната инфекция, заради маслодайната роза, която има доказани ефекти при терапия на белодробни заболявания. Освен това, ProLact Rose+ благоприятства здравето на сърдечно-съдовата система, която се оказва една от най-засегнатите от страшния вирус. Козето мляко пък има силни противоалергични свойства, а това прави пробиотикът много подходящ за хора с непоносимост към краве-млечен протеин. Комбинацията между естествени екстракти с пробиотични бактерии е част от иновативния подход на ProLact. Пробиотичните бактерии многократно усилват ефектите на екстрактите, защото действат като транспортен носител до клетките и по този начин спомагат за тяхното усвояване. Работата ни е фокусирана върху осланянето на българските традиции в млечно-киселата ферментация, знанието за природните средства при третирането на различни заболявания, които съчетаваме с иновациите в биотехнологиите.

Повече информация във видеото

© ПроЛакт Трейд ЕООД 2004-2024. Всички права запазени!
Официален разпространител за България на пробиотици ProLact